Parkering

Leilighetene 4, 8 og 9 disponerer parkeringsplass i carport på sørsiden. De andre leilighetene disponerer en parkeringsplass i felles innendørs garasje. I tillegg til dette er det 19 oppmerkede gjesteparkeringsplasser. Det er tillatt med utleie dersom en ikke disponerer egen bil, men det er ikke tillatt med utleie av parkeringsplass for deretter å oppta plass på gjesteparkering.

Bobiler/campingvogner: Sameiets flertall har gått inn for at vi ikke kan tillate permanent parkering av bobiler /campingvogner utenfor blokka vår. Imidlertid vil gjester som kommer med campingvogn/bobil kunne oppta 1 parkeringsplass utendørs til den de besøker. Beboere som selv har bobil/campingvogn vil kunne stå på 1 parkeringsplass for av/pålessing når de skal på tur/kommer hjem.

Sameiets flertall har gått inn for at kun bildekk skal oppbevares i garasjeanlegget. Disse bør festes med låsbart stativ på veggen som må plasseres slik at det ikke er til hinder for parkering av bilene og for naboens bil. Ikke fastlåste dekk som ”forsvinner” vil man ha problemer med å få dekket tap av gjennom forsikringer.

Garasjeanlegget må rengjøres flere ganger å året. Tidspunkt vil bli varslet på forhånd. Ved slike anledninger må garasjene være tømt for biler og alt annet som står på gulvet.

Den enkelte beboer anmodes om å begrense oppbevaring av utstyr i garasjen. Permanent sykkelparkering er vedtatt laget i inngjerdet låst område under terrasse ved inngangspartiet, og at sykkelstativ skal kjøpes inn.

Plassen foran inngangsdøren i parkeringskjelleren er kun til av og på lasting og er ikke beregnet for å mekke, vaske eller polere bil.

 

Vedtatt på sameiermøte 25.1. 2016